Noutati

 

 

 

 

 

 

 


pl

Energie regenerativa din biogaz

Energia regenerativa este într-un avât fara precedent, datorita faptului ca acest tip de energie nu suplimenteaza natura cu bioxid de carbon (în cazul biogazului materia organica procesata, a absorbit recent bioxidul de carbon emis de proces), se rezolva multe probleme de mediu (poluare aer apa sol) si se substitue o parte din purtatorii de energie fosili care sunt pe terminate. UE, SUA si alte tari cu consum ridicat de energie, au sesizat necesitatea descentralizarii a acoperirii cu energie. În ultimii ani Rusia a avut o contibutie importanta la schimbarea mentalitatii, cu alte cuvinte a avut loc o desteptare a guvernelor care aveau impresia ca alimentarea cu gaze este asigurata.
În special în UE s-a trecut la o subventionare intensiva a energiei regenerabile, ca atare se dezvolta atât tehnologia cât si procesul.
Pe aceasta pagina ne propunem a publica informatii din domeniul tehnologiei si a procesului de producere a biogazului, tehnologiei de prelucrare a acestuia (cogenerare, purificare, etc.), tehnologiei de fertilizare directa sau de prelucrare a fertilizantului rezultat, propuneri de utilizare a agentului termic, etc.

Sursele de informatii

Dat fiind activitatea de peste 10 ani în domeniul biogazului în Germania, a faptului ca locuim în aceasta tara si cunoastem limba Germana suntem membrii în mai multe asociatii, forumuri si luam parte de mai multe ori anual la conferinte sau reuniuni din domeniu. Deasemenea citim multe reviste de specialitate si discutam cu mai multi furnizori de instalatii despre noutati si trenduri.
În masura posibilitatilor o sa traducem în limba româna o parte a informatiilor, a conspectelor sau discutiilor. Deasemenea ne-am propus a posta comentarii sau articole redactate de societatea noastra.

Ecscluderea responsabilitatii

EcoApaSol nu este responsabila pentru corectitudinea traducerilor, a continutului sau a actualitatii publicatiilor de pe aceasta pagina.Înapoi la prima pagină

SC EcoApaSol SRL
550317 Sibiu
România
0788 181997